*ACTIE* Vita+ Bos

Terug naar overzicht

Vita+ is meer dan enkel brood. De voedingstoffen die we vinden in het Vita+ brood komen er dankzij door wat de natuur ons te bieden heeft. Het is belangrijk dat we respect hebben voor onze grondstoffen, zodat we hier in de toekomst kunnen van blijven genieten. De voordelen die we met Vita+ uit de natuur halen, geven we dan ook graag terug!

Met de actie “Vita+ Bos” slaan we de handen in elkaar met Reforest’Action: een sociale organisatie met als belangrijkste doel de bewustmaking en omkering van ontbossing. Jij helpt ons bij elke aankoop van Vita+ Gekiemde Granen, Vita+ Havermout of Vita+ Volkoren één van de 10.000 bomen te planten in één (her)bebossingsprojecten in België.

Hoe gaat het concreet te werk?

Bij aankoop van een brood uit het Vita+ gamma (Vita+ Gekiemde GranenVita+ Havermout of Vita+ Volkoren) tussen 18/01/2020 en 13/03/2020 ontvang je een wedstrijdkaartje met een unieke code op. Per ingegeven code op onze website wordt er via een project van Reforest’Action een boom geplant. Maar daar stopt het niet: bij elke deelname help je niet enkel bij het planten, maar maak je ook kans op 1 van 8 bonnen t.w.v. € 500 voor een overnachting in “Les Cabanes de Rensiwez”: een uniek vakantiedomein in het hart van het natuurpark Deux Ourthes in de provincie Luxemburg! * Alle cadeaubonnen voor “Les Cabanes de Rensiwez” werden gewonnen. Je kan ons echter nog helpen met het planten van ons bos. *

Ontdek hier alles over de "Vita+ bos" actie.

Hoe kan ik deelnemen?

Om deel te nemen, voer je unieke code in op onze website. Daarvoor moet je een Vita+ account hebben. Als je nog geen account hebt, kan je een account gratis aanmaken. Nadat je je gegevens hebt geregistreerd, ontvang je een e-mail ter bevestiging. Je ingegeven e-mailadres geldt ook als gebruikerslogin. Zodra je registratie voltooid is, kan je aan de slag met je unieke “Vita+ Bos” code.

Heb je reeds een Vita+ account van een vorige actie? Dan kan je hiermee opnieuw inloggen en meteen aan de slag gaan!

Nog geen account? Dan kan je hier klikken om een account gratis aan te maken.

Vita+ bos wedstrijdkaarten

Waar vind ik mijn Vita+ code?

Tussen 18/01/2020 en 13/03/2020 kan je de wedstrijdkaartjes met daarop een unieke code terugvinden in de deelnemende Vita+ bakkerijen. Bij aankoop van een brood uit het Vita+ gamma (Vita+ Gekiemde GranenVita+ Havermout of Vita+ Volkoren) gedurende de actieperiode ontvang je zo een wedstrijdkaartje.

Elke code bestaat uit een combinatie van acht cijfers en letters. Met elke code kan je slechts éénmaal deelnemen. Zo verlekkerd op Vita+ dat je meerdere codes hebt? Geen probleem, met elke code kan je opnieuw deelnemen (1 code = 1 deelname).

Wat kan ik winnen?

Met de eerste 10.000 codes die op onze website worden ingevoerd, zullen we een boom in een (her)bebossingsproject in België planten. Klik hier voor meer informatie.

Met elke code kan je ook aan onze wedstrijd deelnemen en 1 van de 8 bonnen ter waarde €500 winnen voor een overnachting in “Les Cabanes de Rensiwez”: een uniek vakantiedomein in het hart van het natuurpark Deux Ourthes in de provincie Luxemburg. Klik hier om er meer over te ontdekken. * Alle cadeaubonnen voor “Les Cabanes de Rensiwez” werden gewonnen. Je kan ons echter nog helpen met het planten van ons bos. *

Hoe kan ik winnen?

Nadat je je code op onze website hebt ingevoerd, moet je een vraag beantwoorden. De eerste persoon die het juiste antwoord geeft of het antwoord dat het dichtst bij het juiste antwoord geeft, wint de prijs. Elke week wordt er een winnaar gekozen (8 winnaars in totaal). Een persoon kan slechts 1x winnen. * Alle cadeaubonnen voor “Les Cabanes de Rensiwez” werden gewonnen. Je kan ons echter nog helpen met het planten van ons bos. *

Hoe kan ik weten of ik gewonnen heb?

Elke winnaar wordt per e-mail persoonlijk gecontacteerd. We zullen ook elke maandag de naam van de winnaar van de vorige week bekendmaken op onze Facebook pagina en op die pagina. Hou deze dus zeker in het oog!

Winnaars
  • De 1ste winnaar (voor de periode van 18/01/2020 t.e.m. 24/01/2020) is: L. Lemmens. 
  • De 2de winnaar (voor de periode van 25/01/2020 t.e.m. 31/01/2020) is: L. Andries. 
  • De 3de winnaar (voor de periode van 01/02/2020 t.e.m. 07/02/2020) is: T. Mahieu.  
  • De 4de winnaar (voor de periode van 08/02/2020 t.e.m. 14/02/2020) is: R. Simon. 
  • De 5de winnaar (voor de periode van 15/02/2020 t.e.m. 21/02/2020) is: V. Van Dyck. 
  • De 6de winnaar (voor de periode van 22/02/2020 t.e.m. 28/02/2020) is: A. F. Duquesne.
  • De 7de winaar (voor de periode van 29/02/2020 t.e.m. 06/03/2020) is: J. Draye.
  • De laatste winnaar (voor de periode van 07/03/2020 t.e.m. 13/03/2020) is: C. Van Hoydonck. Proficiat! Het was de laatste bon t.w.v. € 500 voor "Les Cabanes de Rensiwez" die gewonnen kon worden.

Veel geluk!

Het wedstrijdreglement vind je hier terug.