ACTIES & NIEUWS

Blijf hier op de hoogte van alle Vita+ acties en nieuwtjes!

Wil je er als eerste bij zijn? Volg ons dan zeker op Facebook en Instagram.

Win 1 jaar gratis Vita+ brood

Het leven wordt steeds duurder. Bij Vita+ dragen wij graag ons steentje bij zodat iedereen kan blijven genieten van lekker, vers en gezond brood.

 

 
Lees meer

Vita+ for Life 2022 – Opbrengst

Vita+ en de Vita+ bakkers in Vlaanderen hebben € 5.500 ingezameld voor “De Warmste Week”!

Lees meer

From Vita+ with love

 Stuur een persoonlijke wenskaart naar je dierbaren en laat ze weten dat je hen graag ziet.

Lees meer

Ontdek onze winnaars

De Vita+ actie om duurzame prijzen voor je huishouden te winnen is nu helaas afgelopen. Alle winnaars werden gecontacteerd en ontvangen binnenkort hun prijzen. Velen van jullie hebben deelgenomen, waarvoor hartelijk dank!

Lees meer
Vita+ steunt “De Warmste Week”!

Vita+ steunt “De Warmste Week”!

Vita+ steunt dit jaar opnieuw “De Warmste Week”! Tussen 7 november en 11 december schenken we per verkochte Vita+ Volkoren, Havermout of Gekiemde Granen, 5 cent aan “De Warmste Week”.

Lees meer

Het belang van vezels in Vita+ brood

‘Rijk aan vezels’. Je ziet het af en toe verschijnen op voedingsverpakkingen. Maar wat betekent dat nu precies? En welke invloed hebben vezels op je gezondheid?

Lees meer
Een kleine stap... een wereld van verschil

Een kleine stap... een wereld van verschil

Een kleine stap maakt een wereld van verschil. Dat weten we bij Vita+! Vanaf 15 augustus tot en met 31 oktober 2022 kan je bij aankoop van 5 Vita+ broden kans maken op duurzame prijzen die een verschil zullen maken in jouw huishouden.

Lees meer

Leg je mooiste momenten vast!

Wil je de 15de verjaardag van Vita+ met ons vieren? Ga dan naar je Vita+ bakker! 

Lees meer
15 jaar brood met een plus!

15 jaar brood met een plus!

Reeds 15 jaar laat Vita+ je elke dag genieten van lekker en gezond brood.

Lees meer
Vita+ for Life 2021 – Opbrengst

Vita+ for Life 2021 – Opbrengst

Vita+ en de Vita+ bakkers in Vlaanderen hebben € 8.853,65 ingezameld voor “De Warmste Week”!

Lees meer
Vita+ steunt “De Warmste Week”!

Vita+ steunt “De Warmste Week”!

Vita+ steunt dit jaar opnieuw “De Warmste Week”! Tussen 1 november en 12 december schenken we per verkochte Vita+ Volkoren, Havermout of Gekiemde Granen 5 cent aan “De Warmste Week”.

Lees meer
Bedankt voor jullie deelname!

Bedankt voor jullie deelname!

Onze “Veilig op weg met Vita+” actie is voorbij! Alle geschenken werden ondertussen uitgedeeld aan de vele winnaars. Iedereen bedankt voor de vele deelnames!

Lees meer
Tal van leuke prijzen te winnen om veilig te fietsen!

Tal van leuke prijzen te winnen!

Ben jij ook een grote fan van Vita+? Er gaat nauwelijks een dag voorbij dat je geen Vita+ Gekiemde Granen, Vita+ Havermout en/of Vita+ Volkoren hebt gegeten? Da’s maar goed dan, want bij elke aankoop van een Vita+ brood tussen 01/06/2021 en 31/08/2021 vind je een unieke code op de broodzak waarmee je kans maakt op vele prijzen om veilig op de weg te gaan.

Lees meer
Ontvang een opvouwbare Vita+ tas!

Ontvang een opvouwbare Vita+ tas!

Vanaf februari kan je bij de deelnemende bakkerijen een Vita+ draagtas krijgen! Koop je Vita+ brood  en ontdek de actievoorwaarden in de bakkerij. 

Lees meer
Vita+ for Life 2020 – Opbrengst

Vita+ for Life 2020 – Opbrengst

Vita+ en de Vita+ bakkers in Vlaanderen hebben € 10.933,90 ingezameld voor 3 goede doelen in Vlaanderen !

Lees meer
Ontdek onze winnaars !

Ontdek onze winnaars !

De actie is nu helaas afgelopen en de winnaars zijn geselecteerd. Velen van jullie hebben deelgenomen, waarvoor hartelijk dank!

Lees meer
Vita+ for Life 2020

Vita+ for Life 2020

Vita+ heeft de afgelopen jaren goede doelen via “De Warmste Week” gesteund met de “Vita+ for Life” actie. Dit jaar is het helaas niet meer mogelijk om geld in te zamelen via “De Warmste Week”. Dit belet ons echter niet om de “Vita + for Life” actie te organiseren. Tussen 02/11 en 13/12/2020 schenken we per verkocht Vita+ brood 5 cent aan enkele goede doelen in Vlaanderen.

Lees meer
Weekend van de klant

Geniet van het Weekend van de Klant!

Net zoals vorig jaar kan je nog meer genieten van Vita+ tijdens het Weekend van de Klant (3-4 oktober 2020) door je Vita+ spaarpunten te verdubbelen!

Lees meer
Vita+ receptenboekjes actie

Heerlijke recepten en geweldige wedstrijd!

Ben jij ook een grote fan van Vita+? Er gaat nauwelijks een dag voorbij dat je geen Vita+ Volkoren, Vita+ Havermout en/of Vita+ Gekiemde Granen hebt gegeten? Hou jij ook zo van koken? Da’s maar goed dan, want bij elke aankoop van Vita+ brood tussen 01/09/2020 en 31/10/2020 ontvang je een inspirerend receptenboekje met een unieke code waarmee je kans maakt op vele fantastische prijzen.

Lees meer
Maak kans op 1 van de 30 geschenkmanden!

Maak kans op 1 van de 30 geschenkmanden!

Vita+ lanceert in samenwerking met Meli een 100% online actie. De actie vindt plaats in juni en geeft je de kans om 1 van de 30 geschenkmanden te winnen boordevol lekkers van Meli en een kaart waarmee je 10 gratis Vita+ broden kan ontvangen bij je favoriete Vita+ bakker.

Lees meer
Give back to nature

Give back to nature

De voordelen die we met Vita+ uit de natuur halen, geven we graag terug. Daarom zijn we in samenwerking met Reforest’Action aan de slag gegaan om 10.000 bomen te planten in België!

Lees meer
Corona

Gezondheid & welzijn in tijden van corona

De wereldwijde uitbraak van Covid-19 heeft een ongekende impact op het dagelijkse leven van mensen. Ontdek in dit artikel welke gewoonten u beter kan behouden, verbeteren en stoppen in deze tijden van corona.  

Lees meer
Covid19

Vita+ schenkt broden aan zorgverleners

De strijd tegen Covid-19 is nog lang niet gestreden. Om de vele zorgverleners die dag en nacht in de weer zijn een hart onder de riem te steken, hebben veel bakkers heerlijke Vita+ broden gebakken en geleverd aan deze helden. 

Lees meer
Covid19

Zorg goed voor jezelf & voor elkaar met Vita+

Dankzij Vita+ blijf je niet alleen gezond, in deze moeilijke tijden helpen we graag jong & oud wat te ontspannen. Ontdek hier de Vita+ spelletjes en spelen maar!

Lees meer

*ACTIE* Vita+ Bos

Geniet van Vita+ en help ons mee 10.000 bomen te planten.

Lees meer
VitaPlus Gekiemde Granen

*NIEUW* Vita+ Gekiemde Granen

Ontdek de nieuwste telg binnen de Vita+ familie: Vita+ Gekiemde Granen, een unieke brood op basis van gekiemde rogge.

Lees meer
Vita+ for Life - Eind actie

Vita+ for Life 2019 - Opbrengst

Vita+ en de warme bakkers in Vlaanderen hebben €10.764,30 ingezameld voor “Think-Pink” via “De Warmste Week”!

Lees meer
Vita+ for Life 2019

Vita+ for Life 2019

Vita+ steunt dit jaar opnieuw “De Warmste Week”! Tussen 4 november en 13 december schenken we per verkochte Vita+ Volkoren of Vita+ Havermout 5 cent aan “De Warmste Week”.

Lees meer
VitaCafé2019

Maak kans op een koffiemachine!

Wat is er beter dan een lekkere tas koffie om ’s ochtends je dag mee te starten samen met je Vita+ boterham? Daarom geven we jullie de kans om een Jura koffiemachine ter waarde van €899 te winnen.

Lees meer
Vita+ scoort A!

Vita+ scoort A!

Nutri-Score* is een logo bestaande uit 5 letters en 5 kleuren dat aan de consumenten in één oogopslag informatie geeft over de voedingswaarden van een product. Producten met een Nutri-Score A (donkergroen) passen perfect binnen in een evenwichtig dieet. Goed nieuws! De Vita+ broden deel uitmaken van deze categorie producten! Je kan dus volop genieten van je Vita+ boterham.

Lees meer
Greeting cards Vita+

Voor elke gelegenheid een Vita+ postkaartje

Niets leuker dan een origineel kaartje te ontvangen. Een groot gebaar door middel van een klein kaartje. En net als Vita+ past het bij elke gelegenheid.

Lees meer
Vita+ fietskledij en loopkledij

Vita+ fiets- en loopkledij

Vita+ gaat verder dan enkel gezond brood. In samenwerking met Bioracer ontwikkelden we de Vita+ fiets- en loopkledij. Jouw professionele outfit voor het komende sportseizoen! 

 
Lees meer
Vita+ wedstrijd

Winnaars mei zijn bekend!

ACTIE IS NU VOORBIJ. HET WAS GELDIG TOT EN MET 31 MEI 2019. 

De laatste actieperiode van de Vita+ loyaliteitsactie is afgelopen! Aan de hand van een unieke code op elke Vita+ Volkoren of Vita+ Havermout broodzak maakte je kans op een cadeaupas t.w.v. van €100.

 
Lees meer

Vita For Life actie 2018

Vita+ steunde dit jaar in Vlaanderen opnieuw Music For Life. Tussen 5 november en 14 december schonken we namelijk per verkochte Vita+ Volkoren of Vita+ Havermout 5 cent aan Music For Life.

Lees meer

Vita+ beloont loyaliteit.

ACTIE IS NU VOORBIJ. HET WAS GELDIG TOT EN MET 31 MEI 2019. 

Gaat er geen dag voorbij zonder dat je je tanden zet in een lekkere Vita+ boterham? Wel, wij belonen graag onze trouwe Vita+ klanten. Daarom vind je op elke Vita+ broodzak een unieke code om deel te nemen aan onze loyaliteitsactie!

Lees meer

Vita for Life

Vita+ steunt dit jaar opnieuw Music for life! Tussen 5 november en 14 december schenken we per verkochte Vita+ Volkoren of Vita+ Havermout 5 cent aan Music for Life!

 

 
Lees meer