Vita+ Gekiemde Granen

Broodspiesjes

Vita+ broodspiesjes

INGREDIËNTEN:

  • 1 ongesneden Vita+ Gekiemde Granen brood
  • 150 g Gandaham
  • 150 g aubergine
  • 50 g Parmezaanse kaas in blok
  • 150 g tomaten
  • 25 g knoflook
  • 75 g olijfolie

Keukenapparatuur:

  • 4 stokjes
 

RECEPT:

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Neem het ongesneden Vita+ brood en verwijder de korsten. Snij de kruim in sneetjes.
  3. Snij de tomaten en de aubergine in dunne schijfjes. Rasp de Parmezaanse kaas.
  4. Hak de knoflook fijn en meng deze met de olijfolie. Verwarm het mengsel.
  5. Bestrijk de sneetjes brood met de knoflookolie. Leg er vervolgens een plakje ham, een schijfje tomaat, een schijfje aubergine en een beetje geraspte Parmezaanse kaas op. Bewaar een snede zonder beleg.
  6. Leg de sneden op elkaar en eindig met de snede zonder beleg. Steek 4 stokjes in de hoeken van het brood (zonder te dicht bij de randen te komen) en snij het brood in 4 om 4 vierkante broodspiesjes te krijgen.
  7. Bestrijk de spiesjes met een beetje knoflookolie en bak 8 minuten op 180°C.
 

Recepten

Vita+ Havermout

Quiche met zalm, feta en groene groenten

Lees meer
Vita+ Gekiemde Granen

Broodspiesjes

Lees meer
Vita+ Gekiemde Granen

Broodcrumble

Lees meer
Vita+ Volkoren

Toast met lam, aubergine en feta

Lees meer
Vita+ Gekiemde Granen

Hartige broodwafels

Lees meer
Vita+ Havermout

Zoete broodwafels

Lees meer
Vita+ Gekiemde Granen

Hapjes met zalm en komkommergelei

Lees meer
Vita+ Volkoren

Toast kannibaal deluxe

Lees meer
Vita+ Havermout

Taartjes met kwarteleieren, gerookt spek en cheddar

Lees meer