Vita+ Havermout
Bruschetta met Italiaanse ham

INGREDIËNTEN:
- Vita+ Havermout
- Italiaanse ham
- Tapenade van paprika
- Parmezaanschilfers
- Bieslook
- Kerstomaatjes
- Balsamicocrème
- Peper, zout, knoflook (geperst), snuifje bloemsuiker, olijfolie en suchiazijn
- Lenteui
RECEPT:
- Snijd een mooie driehoek uit het Vita+ Havermoutbrood (of snijd een sneetje Vita+ Havermout in twee) en bak de onderzijde van de sneetjes lichtjes aan in een pan.
- Snijd ondertussen de kerstomaatjes in vier en kruid ze af met peper, zout, look, een snuifje bloemsuiker, olijfolie en suchiazijn. Kruid af naar eigen smaak.
- Bestrijk deze sneetjes met de tapenade van paprika, beleg ze vervolgens met Italiaanse ham en werk af met de afgekruide kerstomaatjes, de parmezaanschilfers, fijngesnipperde bieslook, lenteui en enkele druppels balsamicocrème.