Vita+ Volkoren
Gepaneerde lamsspiesjes

INGREDIËNTEN:
- 400 g lamsvlees
- 175 g oud Vita+ Volkoren brood
- 10 g geraspte Parmezaan
- Indische kruidenmengeling
- 2 eieren
- Peper
- Zout
- 1 courgette
- 2 kleine ajuinen
- Yoghurtsaus
RECEPT:
- Mix het oud brood samen met de Parmezaan en voeg de Indische kruidenmengeling toe. Bewaar op een bord.
- Snijd de ajuinen in kwartjes en leg ze op een bakplaat. Gaar ze in de oven op 180°C.
- Snijd het lamsvlees in stukken van 2 cm op 2 cm
- Klop de eieren los en voeg de met peper en zout toe.
- Paneer het lamsvlees, eerst in de eimengeling en daarna in de brood/Parmezaan mengeling.
- Snijd de courgette in kwarten en dan in stukken van ong. 2 cm.
- Stel de spiesen samen: eerst een stuk courgette, gepaneerd lamsvlees en ui. Herhaal nog een keer.
- Gril de spiesen en serveer met een yoghurtsaus.