Vita+ Volkoren

Gepaneerde lamsspiesjes

Gepaneerde lamsspiesen

INGREDIËNTEN:

  • 400 g lamsvlees
  • 175 g oud Vita+ Volkoren brood
  • 10 g geraspte Parmezaan
  • Indische kruidenmengeling
  • 2 eieren
  • Peper
  • Zout
  • 1 courgette
  • 2 kleine ajuinen
  • Yoghurtsaus

RECEPT:

  1. Mix het oud brood samen met de Parmezaan en voeg de Indische kruidenmengeling toe. Bewaar op een bord.
  2. Snijd de ajuinen in kwartjes en leg ze op een bakplaat. Gaar ze in de oven op 180°C.
  3. Snijd het lamsvlees in stukken van 2 cm op 2 cm
  4. Klop de eieren los en voeg de met peper en zout toe.
  5. Paneer het lamsvlees, eerst in de eimengeling en daarna in de brood/Parmezaan mengeling.
  6. Snijd de courgette in kwarten en dan in stukken van ong. 2 cm.
  7. Stel de spiesen samen: eerst een stuk courgette, gepaneerd lamsvlees en ui. Herhaal nog een keer.
  8. Gril de spiesen en serveer met een yoghurtsaus.             

Recepten

Vita+ Gekiemde Granen

Ravioli met kipcurry

Lees meer
Vita+ Havermout

Mexicaanse nachos

Lees meer
Vita+ Volkoren

Tartes flambées 2.0

Lees meer
Vita+ Gekiemde Granen

Boterham met zoete aardappelcrème en romanesco

Lees meer
Vita+ Havermout

Toast raclette

Lees meer
Vita+ Volkoren

Toast met lam, aubergine en feta

Lees meer
Vita+ Havermout

Quiche met zalm, feta en groene groenten

Lees meer
Vita+ Havermout

Verjaardagsbroodcakerol met limoen en kokos

Lees meer
Vita+ Havermout

Bruschetta met Italiaanse ham

Lees meer