Vita+ Volkoren

Gepaneerde lamsspiesjes

Gepaneerde lamsspiesen

INGREDIËNTEN:

  • 400 g lamsvlees
  • 175 g oud Vita+ Volkoren brood
  • 10 g geraspte Parmezaan
  • Indische kruidenmengeling
  • 2 eieren
  • Peper
  • Zout
  • 1 courgette
  • 2 kleine ajuinen
  • Yoghurtsaus

RECEPT:

  1. Mix het oud brood samen met de Parmezaan en voeg de Indische kruidenmengeling toe. Bewaar op een bord.
  2. Snijd de ajuinen in kwartjes en leg ze op een bakplaat. Gaar ze in de oven op 180°C.
  3. Snijd het lamsvlees in stukken van 2 cm op 2 cm
  4. Klop de eieren los en voeg de met peper en zout toe.
  5. Paneer het lamsvlees, eerst in de eimengeling en daarna in de brood/Parmezaan mengeling.
  6. Snijd de courgette in kwarten en dan in stukken van ong. 2 cm.
  7. Stel de spiesen samen: eerst een stuk courgette, gepaneerd lamsvlees en ui. Herhaal nog een keer.
  8. Gril de spiesen en serveer met een yoghurtsaus.             

Recepten

Vita+ Volkoren

Gepaneerde lamsspiesjes

Lees meer
Vita+ Havermout

Vegetarische terrine met courgette, spinazie en ricotta

Lees meer
Vita+ Gekiemde Granen

Hapjes met gerookte eendenborst

Lees meer
Vita+ Volkoren

Toast kannibaal deluxe

Lees meer
Vita+ Havermout

Heksenbrood

Lees meer
Vita+ Havermout

Pulled pork

Lees meer
Vita+ Gekiemde Granen

Lasagne

Lees meer
Vita+ Gekiemde Granen

Chocoladekoekjes met pistachenoten

Lees meer
Vita+ Havermout

Toast met brie en honing

Lees meer