Vita+ Gekiemde Granen

Hartige broodwafels

Hartige broodwafels

INGREDIËNTEN:

  • 8 à 12 sneden Vita+ Gekiemde Granen brood    
  • 250 g gerookte scamorza (kan worden vervangen door elke andere harde kaas of gewone mozzarella)
  • 150 g olijventapenade (of andere soort tapenade)
  • 100 g de basilicumpesto (of andere soort pesto)

Keukenapparatuur:

  • Wafelijzer

RECEPT:

  1. Snij de scamorza in sneetjes.
  2. Neem twee sneden brood. Smeer olijventapenade op de ene snede en basilicumpesto op de andere.
  3. Leg de scamorza (vrije keuze) op één van de sneden en leg de sneden op elkaar.
  4. Herhaal dit totdat alle sneden brood gebruikt werden.
  5. Leg de boterhamen een paar minuten in het wafelijzer.

Recepten

Vita+ Havermout

Veggie pizza

Lees meer
Vita+ Havermout

Feesthapjes

Lees meer
Vita+ Volkoren

Gepaneerde lamsspiesjes

Lees meer
Vita+ Gekiemde Granen

Tiramisu 2.0 met appel

Lees meer
Vita+ Volkoren

Toast kannibaal deluxe

Lees meer
Vita+ Havermout

Panzanella met kip

Lees meer
Vita+ Volkoren

Croque-monsieur met bananen en chocopasta

Lees meer
Vita+ Havermout

Heksenbrood

Lees meer
Vita+ Havermout

Pulled pork

Lees meer