Vita+ Gekiemde Granen

Hartige broodwafels

Hartige broodwafels

INGREDIËNTEN:

  • 8 à 12 sneden Vita+ Gekiemde Granen brood    
  • 250 g gerookte scamorza (kan worden vervangen door elke andere harde kaas of gewone mozzarella)
  • 150 g olijventapenade (of andere soort tapenade)
  • 100 g de basilicumpesto (of andere soort pesto)

Keukenapparatuur:

  • Wafelijzer

RECEPT:

  1. Snij de scamorza in sneetjes.
  2. Neem twee sneden brood. Smeer olijventapenade op de ene snede en basilicumpesto op de andere.
  3. Leg de scamorza (vrije keuze) op één van de sneden en leg de sneden op elkaar.
  4. Herhaal dit totdat alle sneden brood gebruikt werden.
  5. Leg de boterhamen een paar minuten in het wafelijzer.

Recepten

Vita+ Havermout

Heksenbrood

Lees meer
Vita+ Volkoren

Caesarsandwich

Lees meer
Vita+ Havermout

Taartjes met kwarteleieren, gerookt spek en cheddar

Lees meer
Vita+ Gekiemde Granen

Hapjes met zalm en komkommergelei

Lees meer
Vita+ Havermout

Zoete broodwafels

Lees meer
Vita+ Havermout

Verjaardagsbroodcakerol met limoen en kokos

Lees meer
Vita+ Volkoren

Hartige taart

Lees meer
Vita+ Gekiemde Granen

Broodcrumble

Lees meer
Vita+ Havermout

Bruschetta met Italiaanse ham

Lees meer