Vita+ Gekiemde Granen

Hartige broodwafels

Hartige broodwafels

INGREDIËNTEN:

  • 8 à 12 sneden Vita+ Gekiemde Granen brood    
  • 250 g gerookte scamorza (kan worden vervangen door elke andere harde kaas of gewone mozzarella)
  • 150 g olijventapenade (of andere soort tapenade)
  • 100 g de basilicumpesto (of andere soort pesto)

Keukenapparatuur:

  • Wafelijzer

RECEPT:

  1. Snij de scamorza in sneetjes.
  2. Neem twee sneden brood. Smeer olijventapenade op de ene snede en basilicumpesto op de andere.
  3. Leg de scamorza (vrije keuze) op één van de sneden en leg de sneden op elkaar.
  4. Herhaal dit totdat alle sneden brood gebruikt werden.
  5. Leg de boterhamen een paar minuten in het wafelijzer.

Recepten

Vita+ Volkoren

Toast kannibaal deluxe

Lees meer
Vita+ Volkoren

Veggie-toast met rode biet en quinoa

Lees meer
Vita+ Volkoren

Tartes flambées 2.0

Lees meer
Vita+ Volkoren

Gepaneerde lamsspiesjes

Lees meer
Vita+ Volkoren

Wentelteefjes

Lees meer
Vita+ Volkoren

Croque-monsieur met bananen en chocopasta

Lees meer
Vita+ Volkoren

Caesar toast

Lees meer
Vita+ Volkoren

Omelet voor kinderen

Lees meer
Vita+ Havermout

Toast met brie en honing

Lees meer