Vita+ Gekiemde Granen

Hartige broodwafels

Hartige broodwafels

INGREDIËNTEN:

  • 8 à 12 sneden Vita+ Gekiemde Granen brood    
  • 250 g gerookte scamorza (kan worden vervangen door elke andere harde kaas of gewone mozzarella)
  • 150 g olijventapenade (of andere soort tapenade)
  • 100 g de basilicumpesto (of andere soort pesto)

Keukenapparatuur:

  • Wafelijzer

RECEPT:

  1. Snij de scamorza in sneetjes.
  2. Neem twee sneden brood. Smeer olijventapenade op de ene snede en basilicumpesto op de andere.
  3. Leg de scamorza (vrije keuze) op één van de sneden en leg de sneden op elkaar.
  4. Herhaal dit totdat alle sneden brood gebruikt werden.
  5. Leg de boterhamen een paar minuten in het wafelijzer.

Recepten

Vita+ Volkoren

Veggie-toast met rode biet en quinoa

Lees meer
Vita+ Gekiemde Granen

Kokosrotsjes met brood

Lees meer
Vita+ Havermout

Panzanella met kip

Lees meer
Vita+ Volkoren

Toast met zalm

Lees meer
Vita+ Gekiemde Granen

Salade met gekonfijte eend en watermeloen

Lees meer
Vita+ Gekiemde Granen

Broodcrumble

Lees meer
Vita+ Havermout

Mille-feuille vanille

Lees meer
Vita+ Gekiemde Granen

Chocoladekoekjes met pistachenoten

Lees meer
Vita+ Volkoren

Wentelteefjes

Lees meer