Vita+ Gekiemde Granen

Hartige broodwafels

Hartige broodwafels

INGREDIËNTEN:

  • 8 à 12 sneden Vita+ Gekiemde Granen brood    
  • 250 g gerookte scamorza (kan worden vervangen door elke andere harde kaas of gewone mozzarella)
  • 150 g olijventapenade (of andere soort tapenade)
  • 100 g de basilicumpesto (of andere soort pesto)

Keukenapparatuur:

  • Wafelijzer

RECEPT:

  1. Snij de scamorza in sneetjes.
  2. Neem twee sneden brood. Smeer olijventapenade op de ene snede en basilicumpesto op de andere.
  3. Leg de scamorza (vrije keuze) op één van de sneden en leg de sneden op elkaar.
  4. Herhaal dit totdat alle sneden brood gebruikt werden.
  5. Leg de boterhamen een paar minuten in het wafelijzer.

Recepten

Vita+ Gekiemde Granen

Salade met gekonfijte eend en watermeloen

Lees meer
Vita+ Gekiemde Granen

Lasagne

Lees meer
Vita+ Volkoren

Tartes flambées 2.0

Lees meer
Vita+ Volkoren

Wentelteefjes

Lees meer
Vita+ Havermout

Veggie pizza

Lees meer
Vita+ Havermout

Taartjes met kwarteleieren, gerookt spek en cheddar

Lees meer
Vita+ Havermout

Gepaneerde vis met bierbeslag op basis van brood

Lees meer
Vita+ Havermout

Zoete broodwafels

Lees meer
Vita+ Volkoren

Leeuwenkoning

Lees meer