Ontdek het Vita+ Gamma

Vita+ staat garant voor lekker en gezond genieten. Drie broden met elk een heerlijke smaak, een zachte, compacte textuur  een goede versheid en alle drie Nutriscore A. Vita+ is uitsluitend verkrijgbaar bij de ambachtelijke bakker.

 
 
Volkoren

VITA+ VOLKOREN

NATUURLIJK GEZOND

Met 40% volkorengranen is Vita+ Volkoren rijk aan vezels. Ontbijt of lunch, de heerlijke smaak van deze Vita+ gaat perfect samen met zoet of zout beleg.

MEER INFORMATIE

 
 
Havermout

VITA+ HAVERMOUT

EEN PLUS VOOR EEN EVENWICHTIG LEVEN

Vita+ Havermout brengt al het goede van havermout, zonnebloempitten en lijnzaad, samen in een heerlijk brood.

MEER INFORMATIE

 
 
Gekiemde granen

VITA+ GEKIEMDE GRANEN

ELKE DAG HEERLIJK GENIETEN

Vita+ Gekiemde Granen geeft ons het beste van graan. Dit unieke brood op basis van gekiemde rogge zorgt voor een rijke smaak om dagelijks van te genieten.

MEER INFORMATIE

 
 

VITA SCOORT A

De letter A toont aan dat Vita+ het uitstekend doet wat de Nutri-Score* betreft. Waarom? Vita+ brood zit namelijk boordevol vezels, is arm aan suikers én bevat daarnaast weinig verzadigde vetzuren. Kortom, gezond en lekker!

 
 
 
Nutri score

Wat is de Nutri-Sore
De Nutri-Score is een eenvoudige weergave van de voedingswaarden van een product. Het doel van de Nutri-Score is transparante informatie te geven, waardoor je een meer evenwichige en bewuste voedingskeuze kan maken. Simpelweg 5 kleuren en letters, geen onleesbare of onverstaanbare voedingstabellen. 

Bij het berekenen van de score wordt rekening gehouden met voedingsstoffen en voedingsmiddelen die gunstig voor ons zijn (vezels, proteïnen, fruit en groenten, peulvruchten en noten), maar ook voedingsstoffen waarvan we het verbruik beter beperken (calorieën, verzadigde vetzuren, suiker en zout).

 
 

*Nutri-Score is een merk dat geregistreerd en ontwikkeld werd door de Franse overheid, en dat tevens ondersteund wordt door de Belgische en Franse Volksgezondheid.

 
 

EEN UITGEBALANCEERD DIEET

GEZONDER LEVEN EN BARSTEN VAN VITALITEIT

Zo luidt vandaag de meest genoemde gezondheidswens. De oplossing? Een evenwichtig voedingspatroon op basis van een gezond ontbijt rijk aan vezels. Brood is de basis van de voedselpiramide. De stijgende vraag naar brood met volkorengranen toont ons dat de consument deze als gezond en lekker ervaart.

Begin de dag met een gezond ontbijt, rijk aan vezels!

VIND JOUW VITA+ BAKKER