Over Sébastien Patte

Voor de uitwerking van het receptenboekje werkte Vita+ samen met Sébastien Patte, een gerenommeerde chefkok. Bij elk van de tien recepten ligt één van de drie Vita+ broden aan de basis: van voorgerecht tot dessert, van eenvoudig tot ware smaakexplosies.

Sébastien studeerde af aan de Provinciale Hotelschool te Namen. Na het voltooien van zijn studies begon hij zijn carrière in restaurant
La Villa Lorraine te Brussel (één MICHELIN ster). Hij volmaakte cursussen in vijfsterrenhotel Hôtel Martinez en restaurant Le Voilier in Cannes, om daarna samen te werken met sterrenchef Pierre Gagnaire in Dubai.

In Australië ging hij een tijdje in een bistronomische pub aan de kookvuren staan om daarna terug te keren naar z’n roots in België in het familierestaurant. In de zomer van 2018 begon hij als culinary advisor bij Puratos. Sindsdien zet hij zijn kennis en ervaring om in ‘snacking-creaties’ voor professionals in de voedingssector.

Ontdek alle Vita+ recepten

Ochtend, middag of avond,

met Vita+ is het altijd feest !