Vita+ Gekiemde Granen

Salade met gekonfijte eend en watermeloen

Salade met gekonfijte eend en watermeloen

INGREDIËNTEN:

  • 4 sneden Vita+ Gekiemde Granen brood
  • 250 g gekonfijte eendenbout
  • 150 g watermeloen
  • 30 g cashewnoten
  • 200 g rucola
  • 50 g hoisinsaus (te vinden bij de afdeling "Wereldproducten" in supermarkten of in Aziatische winkels)
  • 20 g sesamolie
  • 20 g sojasaus
  • 20 g gehakte koriander
  • Frituurolie
  • Boter of olijfolie

Keukenapparatuur:

  • Friteuse

RECEPT:

  1. Maak het vlees los van de gekonfijte eendenbout. Frituur de stukken vlees 2 tot 3 minuten op 180°C in een friteuse om ze een knapperige textuur te geven.
  2. Maak de vinaigrette: meng de hoisinsaus, de sojasaus en de sesamolie tot een homogeen mengsel.
  3. Snij de watermeloen in blokjes. Snij de sneden brood in blokjes en fruit deze in een beetje boter of olijfolie in een pan.
  4. Meng alle ingrediënten (de eerder bereide ingrediënten, de cashewnoten, de rucola en de gehakte koriander) en voeg de vinaigrette toe.

Recepten

Vita+ Gekiemde Granen

Tiramisu 2.0 met appel

Lees meer
Vita+ Havermout

Veggie pizza

Lees meer
Vita+ Gekiemde Granen

Hartige broodwafels

Lees meer
Vita+ Volkoren

Gepaneerde lamsspiesjes

Lees meer
Vita+ Gekiemde Granen

Ravioli met kipcurry

Lees meer
Vita+ Gekiemde Granen

Broodlolly met een mousse van ham en truffel

Lees meer
Vita+ Volkoren

Toast kannibaal deluxe

Lees meer
Vita+ Volkoren

Toast met lam, aubergine en feta

Lees meer
Vita+ Gekiemde Granen

Hapjes met zalm en komkommergelei

Lees meer