Vita+ Havermout
Taartjes met kwarteleieren, gerookt spek en cheddar

INGREDIËNTEN:
- Ongeveer tien sneden Vita+ Havermout brood
- 10 kwarteleieren
- 50 g gerookt spek
- 50 g geraspte cheddarkaas
Keukenapparatuur:
- Ronde uitsteker met een diameter van 9 cm
- Deegroller
- Siliconen vormen van ongeveer 2 cm x 3 cm
RECEPT:
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Steek schijven uit je sneden brood met een ronde uitsteker met een diameter van 9 cm.
- Druk de sneden brood plat met de deegroller.
- Leg de sneden brood in siliconen vormen van ongeveer 2 cm x 3 cm.
- Bak de broodtaartjes 4 minuten voor op 180°C.
- Leg in elk taartje een paar gerookte spekjes die eerder in een pan gebakken werden. Breek hierover vervolgens een kwartelei en voeg een beetje geraspte cheddarkaas toe.
- Bak opnieuw 6-7 minuten op 180°C.