Vita+ Volkoren

Toast kannibaal deluxe

Toast kannibaal deluxe

INGREDIËNTEN:

  • 1/2 Vita+ volkorenbrood
  • 200 g filet pur
  • 1/2 sjalot
  • 5 takjes platte peterselie
  • 1 el mosterd
  • 2 el kappertjes
  • 4 el zachte olijfolie extra vierge
  • Enkele druppels tabasco (naar smaak)
  • 1 el worcestersaus
  • Peper
  • Zout
  • Als afwerking: enkele kleine takje waterkers, 1 el pickles, 4 zilveruitjes, 1 el lompviseitjes en 12 appelkappertjes
 

RECEPT:

  1. Snijd het brood in plakken van 2,5 cm dik en gril ze aan de 2 zijden goudbruin.
  2. Leg hier ook de gepelde zilveruitjes bij zodat ze mooi gebrand zijn.
  3. Snijd het vlees in kleine blokjes en meng het met de fijngesneden sjalot, de gehakte peterselie, de mosterd, de gehakte kappertjes, de olijfolie, tabasco en de worcestersaus. Kruid verder af naar smaak met peper en zout.
  4. Beleg het getoaste brood met de americain en versier met de gegrilde zilveruitjes, waterkers, pickles, de lompviseitjes en de appelkappertjes.
 

Recepten

Vita+ Havermout

Heksenbrood

Lees meer
Vita+ Gekiemde Granen

Broodcrumble

Lees meer
Vita+ Volkoren

Wortelstoemp-kroketten

Lees meer
Vita+ Gekiemde Granen

Hapjes met gerookte eendenborst

Lees meer
Vita+ Volkoren

Leeuwenkoning

Lees meer
Vita+ Havermout

Mille-feuille vanille

Lees meer
Vita+ Volkoren

Caesar toast

Lees meer
Vita+ Havermout

Vegetarische sushi

Lees meer
Vita+ Havermout

Mexicaanse nachos

Lees meer