Vita+ Volkoren

Toast kannibaal deluxe

Toast kannibaal deluxe

INGREDIËNTEN:

  • 1/2 Vita+ volkorenbrood
  • 200 g filet pur
  • 1/2 sjalot
  • 5 takjes platte peterselie
  • 1 el mosterd
  • 2 el kappertjes
  • 4 el zachte olijfolie extra vierge
  • Enkele druppels tabasco (naar smaak)
  • 1 el worcestersaus
  • Peper
  • Zout
  • Als afwerking: enkele kleine takje waterkers, 1 el pickles, 4 zilveruitjes, 1 el lompviseitjes en 12 appelkappertjes
 

RECEPT:

  1. Snijd het brood in plakken van 2,5 cm dik en gril ze aan de 2 zijden goudbruin.
  2. Leg hier ook de gepelde zilveruitjes bij zodat ze mooi gebrand zijn.
  3. Snijd het vlees in kleine blokjes en meng het met de fijngesneden sjalot, de gehakte peterselie, de mosterd, de gehakte kappertjes, de olijfolie, tabasco en de worcestersaus. Kruid verder af naar smaak met peper en zout.
  4. Beleg het getoaste brood met de americain en versier met de gegrilde zilveruitjes, waterkers, pickles, de lompviseitjes en de appelkappertjes.
 

Recepten

Vita+ Volkoren

Hamburger met beenham

Lees meer
Vita+ Gekiemde Granen

Chocoladekoekjes met pistachenoten

Lees meer
Vita+ Havermout

Vegetarische terrine met courgette, spinazie en ricotta

Lees meer
Vita+ Havermout

Verjaardagsbroodcakerol met limoen en kokos

Lees meer
Vita+ Volkoren

Croque-monsieur rol

Lees meer
Vita+ Volkoren

Hotdog

Lees meer
Vita+ Gekiemde Granen

Verrassingsbrood

Lees meer
Vita+ Gekiemde Granen

Hapjes met zalm en komkommergelei

Lees meer
Vita+ Havermout

Panzanella met kip

Lees meer