Vita+ Volkoren

Toast kannibaal deluxe

Toast kannibaal deluxe

INGREDIËNTEN:

  • 1/2 Vita+ volkorenbrood
  • 200 g filet pur
  • 1/2 sjalot
  • 5 takjes platte peterselie
  • 1 el mosterd
  • 2 el kappertjes
  • 4 el zachte olijfolie extra vierge
  • Enkele druppels tabasco (naar smaak)
  • 1 el worcestersaus
  • Peper
  • Zout
  • Als afwerking: enkele kleine takje waterkers, 1 el pickles, 4 zilveruitjes, 1 el lompviseitjes en 12 appelkappertjes
 

RECEPT:

  1. Snijd het brood in plakken van 2,5 cm dik en gril ze aan de 2 zijden goudbruin.
  2. Leg hier ook de gepelde zilveruitjes bij zodat ze mooi gebrand zijn.
  3. Snijd het vlees in kleine blokjes en meng het met de fijngesneden sjalot, de gehakte peterselie, de mosterd, de gehakte kappertjes, de olijfolie, tabasco en de worcestersaus. Kruid verder af naar smaak met peper en zout.
  4. Beleg het getoaste brood met de americain en versier met de gegrilde zilveruitjes, waterkers, pickles, de lompviseitjes en de appelkappertjes.
 

Recepten

Vita+ Havermout

Pulled pork

Lees meer
Vita+ Havermout

Mexicaanse nachos

Lees meer
Vita+ Volkoren

Veggie-toast met rode biet en quinoa

Lees meer
Vita+ Volkoren

Hotdog

Lees meer
Vita+ Volkoren

Croque-monsieur met bananen en chocopasta

Lees meer
Vita+ Volkoren

Croque-monsieur rol

Lees meer
Vita+ Havermout

Toast Parmigiana

Lees meer
Vita+ Havermout

Bruschetta met Italiaanse ham

Lees meer
Vita+ Volkoren

Toast met erwtenspread en makreel

Lees meer