Vita+ Volkoren

Toast kannibaal deluxe

Toast kannibaal deluxe

INGREDIËNTEN:

  • 1/2 Vita+ volkorenbrood
  • 200 g filet pur
  • 1/2 sjalot
  • 5 takjes platte peterselie
  • 1 el mosterd
  • 2 el kappertjes
  • 4 el zachte olijfolie extra vierge
  • Enkele druppels tabasco (naar smaak)
  • 1 el worcestersaus
  • Peper
  • Zout
  • Als afwerking: enkele kleine takje waterkers, 1 el pickles, 4 zilveruitjes, 1 el lompviseitjes en 12 appelkappertjes
 

RECEPT:

  1. Snijd het brood in plakken van 2,5 cm dik en gril ze aan de 2 zijden goudbruin.
  2. Leg hier ook de gepelde zilveruitjes bij zodat ze mooi gebrand zijn.
  3. Snijd het vlees in kleine blokjes en meng het met de fijngesneden sjalot, de gehakte peterselie, de mosterd, de gehakte kappertjes, de olijfolie, tabasco en de worcestersaus. Kruid verder af naar smaak met peper en zout.
  4. Beleg het getoaste brood met de americain en versier met de gegrilde zilveruitjes, waterkers, pickles, de lompviseitjes en de appelkappertjes.
 

Recepten

Vita+ Havermout

Bruschetta met Italiaanse ham

Lees meer
Vita+ Volkoren

Wentelteefjes

Lees meer
Vita+ Gekiemde Granen

Tiramisu 2.0 met appel

Lees meer
Vita+ Gekiemde Granen

Hartige broodwafels

Lees meer
Vita+ Havermout

Toast raclette

Lees meer
Vita+ Volkoren

Croque-monsieur Italiano

Lees meer
Vita+ Gekiemde Granen

Broodlolly met een mousse van ham en truffel

Lees meer
Vita+ Havermout

Quiche met zalm, feta en groene groenten

Lees meer
Vita+ Havermout

Gepaneerde vis met bierbeslag op basis van brood

Lees meer