Vita+ Havermout

Toast Parmigiana

INGREDIËNTEN:

  • Vita+ Havermout
  • Gegrilde schijfjes aubergine
  • Zongedroogde tomaten 
  • Rucola
  • Mozzarella
  • Basilicum
  • Jonge ajuinen
  • Olijfolie
  • Peper & zout

RECEPT:

  1. Beleg een Vita+ Havermout boterham met gegrilde schijfjes aubergine.
  2. Leg hier eerst de mozzarella op en vervolgens de zongedroogde tomaten.
  3. Voeg de stukjes jonge ajuin toe, alsook de rucola.
  4. Besprenkel met olijfolie en werk af met peper en zout. 

Recepten

Vita+ Gekiemde Granen

Hapjes met zalm en komkommergelei

Lees meer
Vita+ Volkoren

Wortelstoemp-kroketten

Lees meer
Vita+ Gekiemde Granen

Broodspiesjes

Lees meer
Vita+ Havermout

Bloemkool-currysoep

Lees meer
Vita+ Volkoren

Toast met erwtenspread en makreel

Lees meer
Vita+ Havermout

Zoete broodwafels

Lees meer
Vita+ Havermout

Mexicaanse nachos

Lees meer
Vita+ Havermout

Feesthapjes

Lees meer
Vita+ Gekiemde Granen

Broodcrumble

Lees meer