Vita+ Havermout
Toast raclette

INGREDIËNTEN:
- 4 sneden Vita+ Havermout brood van ongeveer 1,5 cm dik
- 8 plakjes raclettekaas
- 8 lente-uien
- 4 middelgrote vastkokende aardappelen
- Frisée sla
- Platte peterselie
- 4 el relish of 8 plakken augurk
- Gedroogde uitjes
- Tijm
- Olijfolie
- 1 citroen
- Peper
RECEPT:
- Steek uit de sneden brood grote cirkels uit en toast ze aan beide zijden goudbruin.
- Kook de aardappelen gaar en snij ze in plakken.
- Snij de lente-uitjes overlangs in 2 en bak ze gaar in een pan met wat olie en pers er het sap van 1/2 citroensap over. Hou de citroenolie apart.
- Beleg de eerste snede met de aardappelen en leg daarop de raclettekaas. Gratineer in een voorverwarmde oven onder de gril.
- Beleg verder met de gebakken lente-uitjes, de gedroogde uitjes, relish of augurk en kruid goed af met peper en tijm.
- Werk verder af met de platte peterselie, de frisée sla, een beetje citroenolie en citroenrasp.