Vita+ Havermout

Toast raclette

Toast raclette

INGREDIËNTEN:

  • 4 sneden Vita+ Havermout brood van ongeveer 1,5 cm dik
  • 8 plakjes raclettekaas
  • 8 lente-uien
  • 4 middelgrote vastkokende aardappelen
  • Frisée sla
  • Platte peterselie
  • 4 el relish of 8 plakken augurk
  • Gedroogde uitjes
  • Tijm
  • Olijfolie
  • 1 citroen
  • Peper

RECEPT:

  1. Steek uit de sneden brood grote cirkels uit en toast ze aan beide zijden goudbruin.
  2. Kook de aardappelen gaar en snij ze in plakken.
  3. Snij de lente-uitjes overlangs in 2 en bak ze gaar in een pan met wat olie en pers er het sap van 1/2 citroensap over. Hou de citroenolie apart.
  4. Beleg de eerste snede met de aardappelen en leg daarop de raclettekaas. Gratineer in de voorverwarmde oven onder de gril.
  5. Beleg verder met de gebakken lente-ui, de gedroogde uitjes, relish of augurk en kruid goed af met peper en tijm.
  6. Werk verder af met de platte peterselie en frisée sla en maak het af met een beetje citroenolie en citroenrasp.

Recepten

Vita+ Volkoren

Hamburger met beenham

Lees meer
Vita+ Gekiemde Granen

Ravioli met kipcurry

Lees meer
Vita+ Havermout

Mexicaanse nachos

Lees meer
Vita+ Gekiemde Granen

Chocoladekoekjes met pistachenoten

Lees meer
Vita+ Gekiemde Granen

Hartige broodwafels

Lees meer
Vita+ Volkoren

Toast met zalm

Lees meer
Vita+ Havermout

BLT sandwich (Bacon – Lettuce – Tomatoes)

Lees meer
Vita+ Volkoren

Wortelstoemp-kroketten

Lees meer
Vita+ Gekiemde Granen

Hapjes met gerookte eendenborst

Lees meer