Vita+ Havermout

Toast raclette

Toast raclette

INGREDIËNTEN:

  • 4 sneden Vita+ Havermout brood van ongeveer 1,5 cm dik
  • 8 plakjes raclettekaas
  • 8 lente-uien
  • 4 middelgrote vastkokende aardappelen
  • Frisée sla
  • Platte peterselie
  • 4 el relish of 8 plakken augurk
  • Gedroogde uitjes
  • Tijm
  • Olijfolie
  • 1 citroen
  • Peper

RECEPT:

  1. Steek uit de sneden brood grote cirkels uit en toast ze aan beide zijden goudbruin.
  2. Kook de aardappelen gaar en snij ze in plakken.
  3. Snij de lente-uitjes overlangs in 2 en bak ze gaar in een pan met wat olie en pers er het sap van 1/2 citroensap over. Hou de citroenolie apart.
  4. Beleg de eerste snede met de aardappelen en leg daarop de raclettekaas. Gratineer in een voorverwarmde oven onder de gril.
  5. Beleg verder met de gebakken lente-uitjes, de gedroogde uitjes, relish of augurk en kruid goed af met peper en tijm.
  6. Werk verder af met de platte peterselie, de frisée sla, een beetje citroenolie en citroenrasp.

Recepten

Vita+ Havermout

Taartjes met kwarteleieren, gerookt spek en cheddar

Lees meer
Vita+ Volkoren

Wentelteefjes

Lees meer
Vita+ Gekiemde Granen

Kokosrotsjes met brood

Lees meer
Vita+ Havermout

Toast met brie en honing

Lees meer
Vita+ Gekiemde Granen

Tiramisu 2.0 met appel

Lees meer
Vita+ Havermout

Verjaardagsbroodcakerol met limoen en kokos

Lees meer
Vita+ Volkoren

Tomaat-Garnaal 2.0

Lees meer
Vita+ Havermout

Panzanella met kip

Lees meer
Vita+ Gekiemde Granen

Hapjes met zalm en komkommergelei

Lees meer