Vita+ Havermout
Veggie pizza

INGREDIËNTEN:
- 4 sneden Vita+ Havermout brood van ongeveer 1 cm dik
- 1 courgette
- 200 g wortelspread (of andere groentespread naar keuze)
- 200 g mengeling van gekleurde kerstomaatjes
- 1 sjalot
- Enkele takjes oregano
- Tijm
- Olijfolie
- 2 cl balsamicoazijn
- Peper
- Zout
RECEPT:
- Toast de sneden Vita+ Havermout op een pan of in een toaster.
- Snijd de courgette in de lengte in plakken van 1/2 cm dik. Besprenkel ze aan beide zijden met olijfolie en gril ze aan de 2 kanten in een grillpan.
- Snijd de sjalot fijn en de tomaatjes in 4. Stoof de sjalot aan in olijfolie en voeg de tomaatjes toe. Stoof deze gaar en blus af met de balsamicoazijn. Kruid goed af met enkele takjes tijm en oregano, peper en zout.
- Smeer de groentespread op de toasten en beleg deze dan met de courgetteplakken en de tomatenmengeling. Werk af met de verse kruiden.