Maak kans op
tal van prijzen.

Geef hier je Vita+ code in

Win! Veilig in het verkeer met deze prijzen!

Bij aankoop van zowel een Vita+ Gekiemde Granen, een Vita+ Havermout of een Vita+ Volkoren, vind je een unieke code terug op je broodzak*.

Geef je code hier in en maak kans op tal van prijzen om er met de fiets veilig op uit te trekken! Ontdek hier welke prijzen er te winnen vallen of lees hier het actiereglement na.

*De Vita+ veiligheidsactie loopt van 01/06/2021 t.e.m. 31/08/2021 of tot de voorraad van de broodzakken met de unieke codes strekt.

Veilig naar m'n Vita+ bakker!

De fiets was nog nooit zo populair! Het blijft het vervoersmiddel bij uitstek dat zowel jong als oud aanspreekt: van onze eerste eenvoudige driewieler tot een volledig uitgeruste elektrische fiets. Bovendien is fietsen niet enkel goed voor de gezondheid, maar ook voor het milieu.

We nemen met z'n allen steeds vaker de fiets, zowel voor korte als lange(re) afstanden. Ook als we naar de bakker gaan om ons favoriete Vita+ brood, springen we vaak snel op de fiets. De ideale manier om de benen te strekken en volop te genieten van de buitenlucht.

Met behulp van de Vita+ veiligheidsactie willen we de troeven van fietsen in de kijker plaatsen en het belang van veiligheid benadrukken. Het is en blijft belangrijk om jezelf te beschermen op de fiets en duidelijk zichtbaar te zijn in het alsmaar drukker wordende verkeer.

Daarom vind je nu bij aankoop van een Vita+ brood, een unieke code op de broodzak. Die code kan je vervolgens hier ingeven om kans te maken op tal van prijzen die je helpen veilig met de fiets er op uit te trekken. Zo geniet je des te meer van je volgende fietstochtje naar je Vita+ bakker!

Met Vita+ fiets ik nu nog veiliger...

om een vers Vita+ brood!