VEILIG OP WEG DANKZIJ VITA+

Er zijn tal van hulpmiddelen om je fietsrit veiliger te maken. Vita+ helpt je alvast op weg met één van onderstaande prijzen die je kan proberen te winnen met jouw unieke code.

FIETSVOUCHER

Een veilige fietsrit begint met een kwaliteitsvolle fiets. Door samen te werken met Canyon helpt Vita+ je alvast op weg met een fietsvoucher ter waarde van €1.500 voor een fiets voor volwassenen en €650 voor een fiets voor kinderen.

TE WINNEN AANTAL:
Volwassenen: 3
Kinderen: 3

Smartwatch

Met een smartwatch kan je nauwkeurig je (sport)activiteiten bijhouden en analyseren. Een gezonde levensstijl kan op die manier verder ondersteund worden. Er vallen smartwatches te winnen voor zowel volwassenen als kinderen.

TE WINNEN AANTAL:
Volwassenen: 9
Kinderen: 6

FIETSKLEDIJ

Aangepaste fietskledij voor volwassenen en kinderen maakt een fietsrit des te aangenamer. Met deze professionele fietskledij zit je alvast klaar in het zadel voor het betere fietswerk.

TE WINNEN AANTAL: 90

Fietshelm

In het alsmaar drukker worden verkeer schuilt een ongeval vaak in een klein hoekje. Daarom is het noodzakelijk om jezelf en je kinderen goed te beschermen. Deze unieke Vita+ fietshelmen bieden alvast de nodige bescherming voor onderweg.

TE WINNEN AANTAL:
Volwassenen: 90
Kinderen: 90

VELIGHEIDSVESTJE

Zowel overdag als in het donker blijft het belangrijk om voldoende op te vallen in het verkeer. Door het dragen van een veiligheidsvestje val je op in het verkeer en ben je beter zichtbaar. De veiligheidsvestjes zijn beschikbaar voor volwassenen en kinderen.

TE WINNEN AANTAL:
Volwassenen: 120
Kinderen: 120

DRINKFLES

Tijdens een (sport)activiteit is het belangrijk om jezelf voldoende te hydrateren. Ook tijdens een intensieve fietstocht is het handig om een drinkfles dicht bij de hand te hebben.

TE WINNEN AANTAL: 120

FIETSLICHTJES

Goed werkende fietslichtjes maken een wereld van verschil. Zowel voor je eigen zicht in het donker als voor de zichtbaarheid van jezelf in het verkeer.

TE WINNEN AANTAL: 180

Van fietshelm tot fietslicht,

Vita+ helpt je veilig op weg!