Overslaan en naar de inhoud gaan

Ingrediƫnten

  • 1 ongesneden Vita+ Gekiemde Granen brood
  • 6 plakjes boerenham (of ander sneetje vlees)
  • 6 plakjes jonge kaas (of ander sneetje kaas)
  • 150 g mayonaise of truffelmayonaise (kan in de winkel worden gekocht of je kan het zelf bereiden door 150 g klassieke mayonaise en 15 g tartufata te mengen en een paar druppels truffelolie toe te voegen)
  • 6 groene slablaadjes
  • 12 schijfjes tomaat

Het recept

  1. Snij de bovenkant van het brood.
  2. Haal het broodkruim uit het brood: snij het broodkruim binnenin aan de 4 kanten los, van bovenaf (open gedeelte) en langs de korst van het
  3. brood, zonder de bodem door te snijden. Snij de onderkant van het brood los langs de buitenkant, net onder de korst, van de ene rand naar de andere. Verwijder voorzichtig het broodkruim.
  4. Snij het broodkruim in sneden.
  5. Smeer op elke snede een laag truffelmayonaise, beleg met 1 plak boerenham, 1 plak jonge kaas, 1 blaadje sla en 1 of 2 schijfjes tomaat. Beleg met een 2de snede brood. Herhaal dit totdat alle sneden gebruikt werden.
  6. Leg alle boterhammen op elkaar en plaats deze voorzichtig in het brood.
Vita+ Gekiemde Granen

Dit recept is gemaakt met Vita+ Gekiemde Granen

Dit uniek meergranenbrood, op basis van gekiemde rogge, geeft je een rijke smaak om dagelijks volop van te genieten.

Ontdek de voordelen
verrassingsbrood

Stuur zelf jouw receptin

Ben je ook een echte hobbychef? Zin om zelf aan de slag te gaan? Aarzel niet om je recepten met ons te delen.

Contacteer ons