Vita+ for Life 2019

Terug naar overzicht
Vita+ for Life 2019
Vita+ for Life 2019

Vita+ steunt dit jaar opnieuw “De Warmste Week”! Tussen 4 november en 13 december schenken we per verkochte Vita+ Volkoren of Vita+ Havermout 5 cent aan “De Warmste Week”.

“De Warmste Week” is een jaarlijkse liefdadigheidsactie van de Vlaamse radiozender Studio Brussel, en wordt mee ondersteund door de andere zenders van de VRT, in Vlaanderen.

In 2018 werd er in totaal €17.286.122 verzameld waarvan €12.306,60 met Vita+, en dit dankzij u!

Dit jaar is het al de 14de editie en deze vindt plaats in Kortrijk van 18 tot 24 december. De operatie steunt meer dan 2.000 goed doelen en met Vita+ kozen we dit jaar voor Think-Pink.

Think-Pink is de nationale borstkankercampagne die zich dagelijks inzet voor borstkankerpatiënten en hun familie. Ze werd in 2007 opgericht. Het heeft 4 centrale doelstellingen: informeren, sensibiliseren, financieren van wetenschappelijk onderzoek en financieren van zorg- en nazorgprojecten.

We hopen het dit jaar nog beter te doen en opnieuw ons steentje bij te dragen om van de editie 2019 van “De Warmste Week” een recordeditie te maken! Wil je ons helpen? Ga dan naar de deelnemende Vita+ bakkerijen tussen 4 november en 13 december en koop je Vita+ brood zoals gewoonlijk. Let wel, alleen de broden die in deze periode in “Vita+ for Life” broodzakken verpakt worden, komen in aanmerking voor de berekening van het ingezamelde bedrag.

Alvast bedankt!

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van het verloop van de actie!

Klik hier voor meer information over “De Warmste Week” en hier voor “Think-Pink”.