Vita+ for Life 2020

Terug naar overzicht
Vita+ for Life 2020
Vita+ for Life 2020

Vita+ heeft de afgelopen jaren goede doelen via “De Warmste Week” gesteund met de “Vita+ for Life” actie. Dit jaar is het helaas niet meer mogelijk om geld in te zamelen via “De Warmste Week”. Dit belet ons echter niet om de “Vita + for Life” actie te organiseren en geld in te zamelen voor verschillende goede doelen in Vlaanderen. Tussen 02/11 en 13/12/2020 schenken we per verkocht Vita+ Volkoren, Havermout of Gekiemde Granen brood 5 cent aan enkele goede doelen in Vlaanderen.

Hoe gaan we dit jaar te werk?

In 2019 hebben Vita+ en de Vita+ bakkers €10.764,30 verzameld voor “De Warmste Week” en dit dankzij jullie! Dit jaar is het helaas niet meer mogelijk om geld in te zamelen via “De Warmste Week”.

Maar dit jaar geven we jou dus de kans om zelf 3 goede doelen in Vlaanderen te selecteren waaraan we het ingezamelde geld zullen schenken. Het Vita+ team heeft 10 goede doelen geselecteerd die hen nauw aan het hart liggen. Tijdens de actieperiode (vanaf 2 november t.e.m. 13 december 2020) geven we jou de mogelijkheid om op je favoriete goede doelen onder deze 10 voorgeselecteerde goede doelen te stemmen op onze Facebook pagina. Aan het einde van de actie zullen we de 3 goede doelen met de meeste stemmen selecteren en het ingezamelde geld onder deze 3 goede doelen verdelen.

Hier zijn de 10 geselecteerde goede doelen en meer informatie hierover:

  1. Huntington Liga: ondersteuning van families getroffen door de Huntington ziekte
  2. Kom op tegen Kanker: strijd tegen kanker
  3. Stop Darmkanker: acties tegen darmkanker
  4. Bednet: zieke jongeren die tijdelijk niet naar school kunnen gaan, maar toch mee in de klas zitten van thuis uit
  5. SOS Kinderdorpen: kinderontwikkelingsorganisatie die op zoek gaat naar een warm nest voor kinderen die opgroeien zonder gezin
  6. Pinocchio: behartiging van de belangen en het welzijn van jongeren met brandwonden
  7. Hartekinderen: voor jongeren met een aangeboren hartafwijking en hun families
  8. Bos+ Vlaanderen: bosbehoud, beter bos en meer bos in Vlaanderen en de wereld
  9. C. Dienst: opknappen van woningen voor mensen met een laag inkomen
  10. Anegria: ondersteuning van ezels die verwaarloosd zijn of geen thuis meer hebben

Ik ga naar de Vita+ Facebook pagina om te stemmen

Help ons om nog meer geld in te zamelen dan vorig jaar

We hopen dit jaar nog beter te doen dan vorig jaar om goede doelen in Vlaanderen te helpen! Wil je ons helpen? Ga dan naar een deelnemende Vita+ bakkerij tussen 02/11 en 13/12/2200 en koop je Vita+ brood zoals gewoonlijk. Let wel, alleen de broden die in deze periode in “Vita+ for Life” broodzakken verpakt worden, komen in aanmerking voor de berekening van het ingezamelde bedrag.

Alvast bedankt!

Volg ons op Facebook om te stemmen voor je favoriete goede doelen en om op de hoogte te blijven van het verloop van deze actie! Meer info zal ook op onze Instagram account komen.