Vita+ for Life 2021 – Opbrengst

Terug naar overzicht
Vita+ for Life 2021 – Opbrengst
Vita+ for Life 2021 – Opbrengst

Vita+ en de Vita+ bakkers in Vlaanderen hebben € 8.853,65 ingezameld voor “De Warmste Week”!

Vita+ steunde dit jaar samen met de Vita+ bakkers in Vlaanderen opnieuw “De Warmste Week”! Tussen 1 november en 12 december 2021 schonken we namelijk per verkochte Vita+ Volkoren, Vita+ Havermout en Vita+ Gekiemde Granen 5 cent aan “De Warmste Week”.

De opbrengst van de actie is ondertussen bekend: € 8.853,65! Het is weer een heel mooi bedrag. Hartelijk bedankt aan iedereen die deze actie heeft gesteund! Op deze manier wilden we ons steentje bijdragen om van deze editie van “De Warmste Week” opnieuw een succesvolle editie te maken.  

Dit jaar vindt de editie van “De Warmste Week” plaats in Mechelen van 18 tot 24 december 2021. VRT lanceert een volledig nieuwe formule waarin er jaarlijks 1 maatschappelijk thema centraal staat. Voor 2021 is dit: “Kunnen zijn wie je bent”.

Het geld wordt ingezameld voor het DWW Fonds en zal volledig ingezet worden om concrete projecten mogelijk te maken binnen dit centrale thema. De Koning Boudewijnstichting, als vaste partner van “De Warmste Week”, zal een onafhankelijke jury samenstellen die de projecten zal kiezen die gesteund zullen worden.

Hartelijk bedankt & prettige eindejaarfeesten gewenst!