Vita+ steunt “De Warmste Week”!

Terug naar overzicht

Vita+ steunt dit jaar opnieuw “De Warmste Week”! Tussen 1 november en 12 december schenken we per verkochte Vita+ Volkoren, Havermout of Gekiemde Granen 5 cent aan “De Warmste Week”.

“De Warmste Week” is de jaarlijkse liefdadigheidsactie van de Vlaamse radiozender Stubru en wordt mee ondersteund door de andere zenders van VRT in Vlaanderen.

Dit jaar vindt de editie van “De Warmste Week” plaats in Mechelen van 18 tot 24 december 2021. VRT lanceert een volledig nieuwe formule waarin er jaarlijks 1 maatschappelijk thema centraal staat. Voor 2021 is dit: “Kunnen zijn wie je bent”.

Het geld wordt ingezameld voor het DWW Fonds en zal volledig ingezet worden om concrete projecten mogelijk te maken binnen dit centrale thema. De Koning Boudewijnstichting, als vaste partner van “De Warmste Week”, zal een onafhankelijke jury samenstellen die de projecten zal kiezen die gesteund zullen worden.

Vita+ steunt “De Warmste Week”!

We hopen ook dit jaar opnieuw ons steentje bij te dragen om van de editie 2021 van “De Warmste Week” een recordeditie te maken! Wil je ons helpen? Ga dan naar de deelnemende Vita+ bakkerijen tussen 1 november en 12 december en koop je Vita+ brood zoals gewoonlijk. Opgelet, alleen de broden die tijdens deze periode in de broodzakken gelinkt aan de actie verpakt worden, komen in aanmerking voor de berekening van het ingezamelde bedrag.

Alvast bedankt!

Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het verloop van de actie!

Klik hier voor meer information over “De Warmste Week”.