Zorg goed voor jezelf & voor elkaar

Terug naar overzicht
Vita+ corona

De uitbraak van het coronavirus zorgt voor een uitdagende periode. We moeten thuis blijven en verschillende sectoren krijgen het hard te verduren. Zo ook de voedingssector, waaronder de bakkers.

De meeste van hen blijven elke dag met passie aan de slag en werken harder dan ooit voordien. Want je Vita+ brood wordt nog steeds dagelijks vers gekneed en gebakken... Een dikke merci daarvoor aan alle ambachtelijke bakkers!

Samen Gezond

Vita+: Lekker, gezond én... ontspannend

Van thuis uit werken - al dan niet met de kinderen rondom je -  is niet altijd evident. Ook voor wie noodgedwongen thuis moet blijven en niet kan of mag gaan werken slaat de verveling soms toe.

Daarom zorgen we - naast de lekkere & gezonde boterham op je bord - graag voor een ogenblik van ontspanning. We zullen regelmatig op deze pagina enkele Vita+ spelletjes voor jong & oud(eren) delen. Hieronder vind je alvast ons eerste spelletje om te downloaden en thuis af te printen. Veel plezier én zorg goed voor jezelf en voor elkaar!

 

Spelletje 1: vervolledig de tekening Spelletje 2: hoeveel eieren? Spelletje 3: lievelingsbrood Spelletje 4: gekiemde granen Spelletje 5: woordzoeker Spelletje 5: oplossing Spelletje 6: zoek de 7 verschillen Spelletje 6: oplossing