Het leven is meer dan winnen of verliezen... en gelukkig is er altijd Vita+!

Brood zonder chichi, zonder blabla, zonder tralala, maar met volkorengranen, en gemaakt met liefde voor het vak (van je bakker)

Je dag kan niet altijd beginnen met het goede been, maar wel met het goede brood.

Geef hier je Vita+ code in

ACTIES & NIEUWS

Vita For Life actie 2018

Vita+ steunde dit jaar in Vlaanderen opnieuw Music For Life. Tussen 5 november en 14 december schonken we namelijk per verkochte Vita+ Volkoren of Vita+ Havermout 5 cent aan Music For Life.

Lees meer

Vita+ beloont loyaliteit.

Gaat er geen dag voorbij zonder dat je je tanden zet in een lekkere Vita+ boterham? Wel, wij belonen graag onze trouwe Vita+ klanten. Daarom vind je op elke Vita+ broodzak een unieke code om deel te nemen aan onze loyaliteitsactie!

 
 
Lees meer

Bekijk alle nieuwsberichten

Het brood met een plus

Volkoren

VITA+ VOLKOREN

NATUURLIJK GEZOND

Met 40% volkorengranen is Vita+ Volkoren rijk aan vezels. Ontbijt of lunch, de heerlijke smaak van deze Vita+ gaat perfect samen met zoet of zout beleg. Dit brood bevat bovendien 25% minder zout.

MEER INFORMATIE

 
 
 
Havermout

VITA+ HAVERMOUT

EEN PLUS VOOR EEN EVENWICHTIG LEVEN

Vita+ Havermout brengt al het goede van havermout, zonnebloempitten en lijnzaad, samen in een heerlijk brood.

MEER INFORMATIE

 
 
 
Vita+ Croque Italiano

RECEPT

Vita+ Croque Italiano

INGREDIËNTEN:

  • Vita+ Volkoren
  • Mozzarella
  • Tomaten
  • Rode pesto
  • Rucola

RECEPT:

  1. Beleg een Vita+ Volkoren boterham met rode pesto.
  2. Leg er vervolgens de mozzarella, een schijfje tomaat en enkele blaadjes rucola bovenop.
  3. Bedek met een andere Vita+ boterham en bereid het geheel in de grill. 
Vita+ Parmigiana

RECEPT

Vita+ Parmigiana

INGREDIËNTEN:

  • Vita+ Havermout
  • Gegrilde schijfjes aubergine
  • Zongedroogde tomaten 
  • Rucola
  • Mozzarella
  • Basilicum
  • Jonge ajuinen
  • Olijfolie
  • Peper & zout

RECEPT:

  1. Beleg een Vita+ Havermout boterham met gegrilde schijfjes aubergine.
  2. Leg hier eerst de mozzarella op en vervolgens de zongedroogde tomaten.
  3. Voeg de stukjes jonge ajuin toe, alsook de rucola.
  4. Besprenkel met olijfolie en werk af met peper en zout. 
Feesthapje

RECEPT

Vita+ Feesthapje

INGREDIËNTEN:

  • 5 sneden Vita+ Havermout
  • 1 venkel
  • 1 potje zure room (200 g)
  • Peper & zout
  • 3 el fijne suiker
  • 5 cl Chardonnay azijn
  • 2 zure haringen
  • 1 granny smith appel
  • sap van 1/2 citroen
  • roze peperbolletjes
  • 20 g boter
 
 
 

RECEPT:

  1. Steek uit de sneden Vita+ Havermout,10 tot 12 ronde toastjes uit met een diameter van ongeveer 6 cm.

  2. Smelt de helft van de boter in een bakpan en kleur de Vita+ rondjes aan de 2 zijden goudbruin. Laat ze afkoelen op een rooster.

  3. Snijd ondertussen de venkel flinterdun met behulp van een mandoline. Stoof deze aan in een pan met de rest van de boter en kruid goed af met peper en zout.

  4. Strooi er de suiker over en laat zachtjes karameliseren. Blus af met de chardonnay azijn en laat dit nog 5 minuten verder stoven. Laat de zoetzure venkel afkoelen.

  5. Snijd de granny smith appel in zeer fijne staafjes en meng deze met het citroensap. Zo worden ze niet bruin.

  6. Snijd de haring in repen.

  7. Beleg nu de toast met een koffielepel zure room. Kruid af met de een beetje peper. Schik hierop wat zoetzure venkel en daarbovenop de zure haring en de appelstaafjes. Werk af met enkele plukjes venkelgroen en roze peperbolletjes. Serveer op een feestelijke schaal.

 
 
 
 

DE VITA+ SPAARKAART

7+1 GRATIS

VRAAG ERNAAR BIJ JOUW VITA+ BAKKER

Vita+ staat voor genieten met een plus!
Bij aankoop van 7 Vita+ broden krijg je het 8ste brood gratis.

 
 
 
Vita+ spaarkaart