Blijf fit met Vita+

Terug naar overzicht
Exclusief om te lopen en te fietsen
Loopkledij

Vita+ gaat verder dan enkel gezond brood. In samenwerking met Bioracer ontwikkelden we de Vita+ fiets- en loopkledij. Jouw professionele outfit voor het komende sportseizoen! 

Het komende sportseizoen kleden we graag onze sportieve fans! In samenwerking met Bioracer ontwikkelde Vita+ namelijk een strakke kledinglijn met zowel fiets- als loopoutfits.

De exclusieve sportkledij bestaat uit professionele fiets- en loopoutfits voor zowel dames als heren. De speedwear van Bioracer is befaamd omwille van z’n innovatief design. Onze samenwerking resulteerde dan ook in kwalitatieve outfits in een strak zwart ontwerp.

 
Fietskledij

De volledige kledingreeks vind je op www.bioracer.com/vitaplus. Na het aanmaken van een account krijg je toegang tot de webshop met deze exclusieve sportkledij. Bestellen van de outfits is mogelijk tot en met 22 april 2019. Nadien gaan alle bestellingen in productie en zal je outfit ca. 8 weken later bij jouw thuis geleverd worden. Check wel goed de matentabel, want omruilen is niet mogelijk.

En vergeet niet: net als een goed deeg, is een goede sportoutfit (brood)nodig als basis voor een schitterend resultaat!