Overslaan en naar de inhoud gaan

Ingrediënten

  • 1 Vita+ Havermout brood
  • 400 g champignonmengeling naar keuze (shiitake, Parijse champignons, kastanjechampignons, cantharellen, Pied de mouton…)
  • 10 takjes platte peterselie
  • 4 sneden prosciutto
  • 1 teentje look
  • 1 sjalot
  • 2 el olijfolie
  • Peper
  • Zout
  • Parmezaan
  • 1/2 chilipeper

Het recept

  1. Kuis de champignons en verdeel ze in stukken.
  2. Hak de peterselie fijn. Snijd de sjalot en de chilipeper in fijne stukjes.
  3. Bak de champignons aan op een stevig vuur in de olijfolie, samen met de sjalot. Kruid goed met peper en zout. Pers de look en voeg de gehakte peterselie eraan toe.
  4. Snijd het Vita+ Havermout brood in 4 plakken. Bak ze op de pan in een beetje olijfolie.
  5. Schik de champignonmengeling op de toasten en werk dit af met de prosciutto en de Parmezaanschilfers.
Vita+ Havermout

Dit recept is gemaakt met Vita+ Havermout

Vita+ Havermout brengt al het goede van havermout, zonnebloempitten en lijnzaad, samen in een heerlijk brood.

Ontdek de voordelen
toast-champignon 02

Stuur zelf jouw receptin

Ben je ook een echte hobbychef? Zin om zelf aan de slag te gaan? Aarzel niet om je recepten met ons te delen.

Contacteer ons