Vita+ Havermout

Heksenbrood

Heksenbrood

INGREDIËNTEN:

  • 1 Vita+ Havermout brood
  • 400 g champignonmengeling naar keuze (shiitake, Parijse champignons, kastanjechampignons, cantharellen, Pied de mouton…)
  • 10 takjes platte peterselie
  • 4 sneden prosciutto
  • 1 teentje look
  • 1 sjalot
  • 2 el olijfolie
  • Peper
  • Zout
  • Parmezaan
  • 1/2 chilipeper

RECEPT:

  1. Kuis de champignons en verdeel ze in stukken.
  2. Hak de peterselie fijn. Snijd de sjalot en de chilipeper in fijne stukjes.
  3. Bak de champignons aan op een stevig vuur in de olijfolie, samen met de sjalot. Kruid goed met peper en zout. Pers de look en voeg de gehakte peterselie eraan toe.
  4. Snijd het Vita+ Havermout brood in 4 plakken. Bak ze op de pan in een beetje olijfolie.
  5. Schik de champignonmengeling op de toasten en werk dit af met de prosciutto en de Parmezaanschilfers.

Recepten

Vita+ Havermout

Feesthapjes

Lees meer
Vita+ Volkoren

Toast kannibaal deluxe

Lees meer
Vita+ Havermout

BLT sandwich (Bacon – Lettuce – Tomatoes)

Lees meer
Vita+ Volkoren

Toast met lam, aubergine en feta

Lees meer
Vita+ Volkoren

Wortelstoemp-kroketten

Lees meer
Vita+ Havermout

Toast raclette

Lees meer
Vita+ Havermout

Heksenbrood

Lees meer
Vita+ Volkoren

Tartes flambées 2.0

Lees meer
Vita+ Volkoren

Toast met erwtenspread en makreel

Lees meer