Vita+ Havermout

Heksenbrood

Heksenbrood

INGREDIËNTEN:

  • 1 Vita+ Havermout brood
  • 400 g champignonmengeling naar keuze (shiitake, Parijse champignons, kastanjechampignons, cantharellen, Pied de mouton…)
  • 10 takjes platte peterselie
  • 4 sneden prosciutto
  • 1 teentje look
  • 1 sjalot
  • 2 el olijfolie
  • Peper
  • Zout
  • Parmezaan
  • 1/2 chilipeper

RECEPT:

  1. Kuis de champignons en verdeel ze in stukken.
  2. Hak de peterselie fijn. Snijd de sjalot en de chilipeper in fijne stukjes.
  3. Bak de champignons aan op een stevig vuur in de olijfolie, samen met de sjalot. Kruid goed met peper en zout. Pers de look en voeg de gehakte peterselie eraan toe.
  4. Snijd het Vita+ Havermout brood in 4 plakken. Bak ze op de pan in een beetje olijfolie.
  5. Schik de champignonmengeling op de toasten en werk dit af met de prosciutto en de Parmezaanschilfers.

Recepten

Vita+ Gekiemde Granen

Cordon bleu

Lees meer
Vita+ Volkoren

Croque-monsieur Italiano

Lees meer
Vita+ Havermout

Bruschetta met Italiaanse ham

Lees meer
Vita+ Gekiemde Granen

Broodcrumble

Lees meer
Vita+ Volkoren

Leeuwenkoning

Lees meer
Vita+ Havermout

Toast raclette

Lees meer
Vita+ Gekiemde Granen

Hapjes met zalm en komkommergelei

Lees meer
Vita+ Havermout

Zoete broodwafels

Lees meer
Vita+ Gekiemde Granen

Chocoladekoekjes met pistachenoten

Lees meer