Vita+ Havermout

Vegetarische sushi

INGREDI√čNTEN:

  • 1 Vita+ Havermout brood, ongesneden of in de lengte doorgesneden
  • 250 g roomkaas
  • 40 g wasabi
  • 25 g gember
  • 80 g wortels
  • 80 g peper
  • 80 g komkommer
  • 80 g mango
  • 10 g noribladeren
  • 10 g citroensap
  • Zout
  • Peper

RECEPT:

  1. Meng de roomkaas met de wasabi, de geraspte gember en het citroensap. Kruid af met peper en zout. Snij de groenten en de mango in reepjes.
  2. Als je brood nog niet gesneden is, snij het brood dan in de lengte door. Verwijder de korsten. Verdeel de roomkaas erover.
  3. Snij de noribladeren op de juiste maat en leg ze op de roomkaas. Verdeel opnieuw roomkaas over de noribladeren. Leg aan het begin van het brood 2 reepjes van elke groente en 2 reepjes mango.
  4. Rol het brood stevig op met huishoudfolie of bakpapier. Eénmaal opgerold, wikkel dit in huishoudfolie. Plaats de ingepakte rol minstens 30 minuten in de koelkast om het in goede staat te houden.
  5. Verwijder de huishoudfolie en snij het brood in sushischijfjes van 2 tot 3 cm dik.

Recepten

Vita+ Volkoren

Croque-monsieur Italiano

Lees meer
Vita+ Volkoren

Wentelteefjes

Lees meer
Vita+ Volkoren

Omelet voor kinderen

Lees meer
Vita+ Volkoren

Veggie-toast met rode biet en quinoa

Lees meer
Vita+ Havermout

Vegetarische sushi

Lees meer
Vita+ Havermout

Bloemkool-currysoep

Lees meer
Vita+ Havermout

Mexicaanse nachos

Lees meer
Vita+ Havermout

Toast Parmigiana

Lees meer
Vita+ Havermout

Veggie pizza

Lees meer